Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Een heerlijk Paasweekend gehad in t Arkje. Het ontbrak ons aan niets. Bedden opgemaakt, paaseitjes bij aankomst en ook aan de kinderen was heel goed gedacht. Door het mooie weer heel erg van de tuin genoten waar de kinderen alle ruimte hadden om hun gang te kunnen gaan. Na het weekend was het de beurt aan mijn schoonouders, die het ook heerlijk hadden en maar niet uitgepraat raakten over de gastvrijheid en vriendelijkheid van Monique en haar man. Wat een geluk dat we zo last-minute nog terecht konden en we onthouden het voor een volgende keer.

Kirsten - 24-04-2022 - 18:03

Voor de zoveelste keer weer in Hoenderloo, in 't Arkje. Weekje herfstvakantie, n daar in de verjaardag van Anna. Het was even fijn en goed, een weekje quality time met m'n meiden. Gisteren bij Brunch geweest, daar een High-tea gedaan ivm verjaardag...een AANRADER! Gezellig, aard ige bediening en heerlijke zoete en hartige hapjes! Ook deze week gegeten bij de Proeftuin, bij de midgetgolfbaan om de hoek...de pizza's zijn heerlijk, maar ook de risotto.
Nog n dagje hier, dan zit ons weekje er weer op... Helaas pindakaas... Tot een volgende keer...?
Groetjes, ook namens m'n meiden, Marianne 🌺

Marianne, Emma en Anna - 21-10-2021 - 15:30

 

Twee fantastische weken doorgebracht in t Arkje, alles was voorhanden een fijne serre en een compacte gezellige bungalow. Lieve geitjes die je meehielpen om van de korstjes brood af te komen hihihi.maar je hebt geen last van ze. Rust, ruimte,privacy maar als het nodig was stond Monique klaar. Af en toe een gezellig praatje met Monique en Gerrit over waar we waren geweest en met leuke tips om ook nog te kunnen doen.
Kortom het was super! Bedankt Monique en Gerrit en wie weet tot ziens, Harrie en Jeanne 24-09-2021.

J.C.M. de Groot - 08-10-2021 - 15:40

 

Afgelopen week, 17-24 september, voor de 25e keer in t Arkje geweest. Wat een ontvangst! Thee met gebak en slingers in het huisje en de serre.
Zoals altijd was alles weer goed voor elkaar en keurig verzorgd. Als je vragen hebt staan Gerrit en Monique altijd voor je klaar.
Ik geniet hier van de rust en vooral de serre, daar is het altijd heerlijk warm, zelfs als het buiten wat minder is. Volgend jaar kom ik weer 2 weken genieten van de rust en de natuur.
Groetjes Esther

Esther van Vliet - 27-09-2021 - 21:00

Weer!!!! een heerlijke week gehad in 't Arkje . We hadden van tevoren via Monique fietsen gehuurd(want dat kan ook via haar) en ze stonden er al toen wij aankwamen dus ook dat is prima geregeld, net zoals de rest trouwens. Na al die jaren die wij er al komen hebben wij nog nooit 1 min puntje kunnen vinden. Het is er altijd super schoon en alles is voorhanden .Een praatje is ook nooit teveel en altijd gezellig. Het voelt elke keer weer als thuis komen.
Gerrit en Monique weer bedankt voor alles en zeker tot de volgende keer.

Martin en Jeannete - 19-09-2021 - 12:35

Wat ons betreft is 't Arkje een parel op de Veluwe! Het huisje is van alle gemakken voorzien. Absoluut een aanrader met kinderen; veel binnen- en buitenspeelgoed. Elke ochtend ging ons brood op aan de geitjes ;) Het huisje heeft een ideale ligging wat betreft wandel- en fietsroutes en er zijn genoeg leuke horeca tentjes in't dorp. Monique en Gerrit zijn aardige mensen, altijd in voor 'n gezellig kletspraatje, maar ook zeker voldoende privacy.
Nog een aantal leuke uit-tips: * Ga zeker even kijken bij 't wildscherm in Hoog Soeren. (Wij hadden elke keer geluk met veel zwijnen en herten!) * Boschbad in Apeldoorn, een groot buitenzwembad middenin't bos. Leuk voor de kids en ook voor tieners. (coole glijbanen!) * Op de fiets naar de buitenspeeltuin bij Landal de Miggelenberg * Koperen Ezel in Epe. Leuk voor kleinere kids: dieren aaien, spelen in de speeltuin of ezeltje rijden evt. in een leuke mini-huifkar. Kortom, genoeg leuks te doen in de omgeving, maar vergeet ook zeker niet om te genieten rondom de vakantiebungalow!

Fam. van Eck - 16-08-2021 - 15:46

 

Zoals elke keer was het geweldig in het Arkje.
De nieuwe regendouche beviel zo goed dat we er zelf ook gelijk een hebben gekocht .
Alles was weer tot in de puntjes verzorgd.
Op naar de volgende keer.
Gerrit en Monique bedankt en tot september

Martin en Jeannette - 01-08-2021 - 11:16

Vorig jaar waren we voor het eerst op 't Arkje. Dat is ons zo goed bevallen, dat we afgelopen meivakantie weer een weekje zijn geweest. Onze oudste zoon heeft weer enorm veel plezier gehad. Alle voertuigen werden weer uit de schuur gehaald. Maar ook lekker spelen in de zandbak en met de modderkeuken was een groot succes. Op de speelzolder was hij ook regelmatig te vinden. En natuurlijk samen met Monique de geitjes eten geven was weer vaste prik. Wij hebben ook heerlijk genoten van 't Arkje. Alles is aanwezig, het huisje was weer heerlijk schoon. De serre is heel fijn om in te zitten en wat fijn de regendouche! Kortom, een topweek hebben we gehad. Volgend jaar weer en dan kan ook de jongste mee met het spelen en de geitjes voeren :-). Bedankt Gerrit en Monique voor alle goede zorgen en tot volgend jaar!

Sharon Colijn - 12-05-2021 - 20:41

Weer een heerlijke week gehad in het Arkje. Het weer zat ook mee 31*graden op dinsdag en de rest van de week ook volop zon . Zo hebben we nog lekker wat vitamine D op kunnen nemen voor de winter . En zoals gewoonlijk alles weer tip top schoon en verzorgd !
Gerrit en Monique, een compliment voor jullie en bedankt voor de gastvrijheid

Martin en Jeannette - 24-09-2020 - 09:11

 

Weer 2 heerlijke weken vakantie gehad 't Arkje . Alles prima verzorgd zoals gewoonlijk . In deze Corona-tijd was er genoeg aan allesreinigingsdoekjes en desinfectiegel die je kon gebruiken als je daar behoefte aan had , en er was zelfs een grote tube handcreme aanwezig . Fijn dat je daar zelf niet aan hoefde te denken , dat was al voor je gedaan !!!! Dat is pas meedenken en dus weer een groot compliment voor Monique en Gerrit . Nogmaals bedankt , het was weer op en top : echt vakantie

Martin en Jeannette - 29-07-2020 - 18:11


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 volgende »