Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4

Beste Gerrit en Monique,

We hebben een hele leuke week in Hoenderloo gehad, ondanks het frisse en wisselvallige weer.Vanuit jullie knusse vakantiewoning op een prachtig gelegen stuk eigen grond konden we mooie uitstapjes maken naar het Deelerwoud en de Miggelerberg (wandelingen van zo'n 6 km gemaakt), het oude Loo met z'n prachtige jachtslot en tuin, de schitterende zandsculpturen in Garderen (écht een aanrader !), slot Rosendael in Velp (met een rondleiding door alle kamers) en het Aardhuis even buiten Apeldoorn, waar we herten en wilde zwijnen gezien hebben.
Nog bedankt voor de gastvrijheid en mooi ook jouw open vraag,Monique of er nog verbeterpunten aan het Arkje waren.
Hartelijke groet van mijn vrouw Annet, mijn schoonmoeder en van mijzelf.

Frans Overvliet - 28-04-2017 - 17:17

Met veel plezier kijken we terug op ons verblijf in jullie vakantie woning.
Wat een heerlijke plek waar genieten van zelf sprekend is.
De kinderen hebben de sieraden van het hertengewei maandag vol trots mee naar school genomen.
Alle drie hebben ze ook de belevenis van het zien van herten en Devon verteld op school.

Heel veel groeten,
Myke,Marco,Anne,Lars,en Mette

M M - 06-11-2016 - 21:43

Wij zijn in de herfstvakantie van 14 t/m 21 oktober 2016 in het vakantiehuisje verbleven. We hebben een fijne week gehad met onze zoon Stef van 10 maanden. Alles was aanwezig: babybed, commode, badje, bordjes, lepeltjes, speelgoed. Stef vond het erg leuk om de geitjes een boterham te voeren en hij vermaakte zich goed in de tuin met een looptractor. Wij hebben veel gewandeld in de mooie omgeving. Wij komen zeker weer een keer terug!
Groetjes Lex, Judith en Stef

Judith - 21-10-2016 - 11:46

We zijn van 12-8-2016 tot 19-8-2016 hier op vakantie geweest,en we hebben genoten in dit vakantiehuisje, alles zag er netjes uit een heel veel speelgoed voor de kids. Buiten veel plaats met een leuke geiten wei, waar ons zoontje van 3 heel veel te vinden was. Hele mooie omgeving en genoeg te doen voor jong en oud. Onze Sem vond het heel gezellig bij Monique😀. Bedankt voor de leuke vakantie en misschien tot ziens. 1 tip, ga een lekker ijsje eten bij ijs van co, heeeeerlijk😀 groetjes Patrick Marijke Sem en Liv.

Familie van de Water - 21-08-2016 - 08:34

Deze zomer waren wij voor de derde keer in Het Arkje. De warme ontvangst van Monique, het schone, complete huisje, de geitjes...alles was nog even leuk als de vorige keren. Het Arkje biedt veel privacy en is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes op de mooie Veluwe. Voor gezinnen met jonge kinderen is het een paradijsje, omdat er voor de kleintjes veel speelmogelijkheden zijn, zowel binnen als buiten. Als je op zoek bent naar rust en ruimte is Het Arkje echt een aanrader. Wij hopen zeker nog eens terug te komen!

Wytze en Marieke Andela

Marieke en Wytze Andela - 15-07-2016 - 11:40

Weer een geweldige week gehad in 't Arkje .Het was voor ons al weer een paar jaar geleden maar het was net of wij weer thuis kwamen. Zoals wij gewend waren was het arkje ook dit keer weer blinkend schoon en alles netjes onderhouden.Voor mijn moeder was het de 1e keer maar volgend jaar wil ze er zeker weer heen, want wat zijn die geitjes toch leuk.
Monique, bedankt voor de gastvrijheid en zeker tot volgend jaar !!
Het was TOP
Groetjes Martin en Jeannette en moeders

Martin en Jeannette - 24-05-2016 - 19:22

 

leuke week gehad in het goed onderhouden Arkje. Alles was schoon en netjes, met leuk speelzoldertje. huisje en terrein zijn erg aantrekkelijk vaar o.a. gezinnen met jonge kinderen.
Helaas troffen we het niet met het weer en hebben we dichtbij de gaskachel gezeten Pretpark Julianatoren was een groot succes en ook het Aardhuis viel goed in de smaak!(cultuur, stadsleven en natuur)binnen 'n straal van 20 kilometer .
Hartelijke groeten ,

Familie Erkelens

Fam. Erkelens - 05-05-2016 - 21:36

Daar gaan wij zeker weer dit jaar heen

Kruik - 13-01-2016 - 19:41

 

Wat is het leuk om te lezen wat mensen over onze bungalow vinden.
Schrijf u ervaringen hier en misschien ook leuke tips over de omgeving van Hoenderloo.

Monique - 09-12-2015 - 12:00


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4