Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Wij hebben met onze drie kinderen enorm genoten van onze vakantie in 't Arkje. Ideaal voor als je kinderen hebt en van een schone, gezellige en ruime plek houdt. De serre is heerlijk! In de omgeving is genoeg te doen. Maar in en om het huis vermaakte de kinderen zich ook prima en daar genoten wij ook erg van. Monique is erg gastvrij, altijd in voor een praatje en helpt je als je ergens hulp bij nodig hebt. Echt een aanrader dus dit plekje!

Evelien Verweij - 28-08-2019 - 15:29

Wow , weer een superweek gehad !!!Wat is het toch een heerlijk plekkie
Altijd naar ons zin dus dat spreekt voor zich

Martin en Jeannette - 16-06-2019 - 18:10

Wij hebben de herfstvakantie doorgebracht in dit heerlijke huis! De kinderen (3) hebben enorm genoten en kregen alle vrijheid van de gastvrouw! Fijn om zoveel speelgoed in en om het huis te hebben. Je hoeft werkelijk niets mee te nemen! Kinderen willen erg graag terug! Zegt genoeg....
Omgeving ook genoeg te beleven, zeker als je van wandelen houdt.

Familie van Hartingsveldt - 30-04-2019 - 13:54

Drie heerlijke weken gehad in 't Arkje, wat een prachtige plek is dit toch ! Kinderen en kleinkinderen kwamen logeren. De kleintjes bleven spelen op de trampoline en de schommels, en met de voorraad trekkers. Ook de speelzolder werd vaak gebruikt. Door bezoeken van mijn zus uit Australie, mijn broer uit Frankrijk, en mijn zus uit Groningen, werd het ook nog een familie-reunie. De serre bleek een uitkomst, heerlijk ruim en gezellig, we hebben er vaak in gezeten. Veel fietstochten gemaakt, de routes beginnen direct bij het huis. De gastvrijheid is uitstekend, attent en goed verzorgd, 5 sterren.

Jacob den Arend - 20-09-2018 - 22:07

 

Het voelt elke keer weer als thuis komen.
Een prima schoon en verzorgd vakantiehuis.
Voor ons als fotografen een prima uitvalsbasis.
Gastvrijheid is TOP en heb je vragen of problemen dan word er altijd even tijd gemaakt om het op te lossen en nog even een gezellig praatje .
Nieuwe serre is echt geweldig !!! heerlijk de deuren open en je geniet in de zon en uit de wind !
Een goede keuze geweest van Monique .

Martin Ritmeester - 14-09-2018 - 16:26

We hebben het erg naar ons zin gehad in 't Arkje. Prima huisje, lekker vrij en rustig gelegen, heerlijk schoon. De serre was erg fijn om onze kinderwagen neer te zetten en om te vertoeven/spelen als het regende. Onze zoon van 2 heeft zich prima vermaakt met het vele buitenspeelgoed, de geitjes en ook de kabouters werden elke dag bezocht.

Fam. Matze - 20-08-2018 - 13:13

We hadden een heerlijke week in 't Arkje. Een mooi huis waarin alles aanwezig was wat je maar kon bedenken. En lekker schoon! We hebben vooral genoten van de tuin.. de kinderen (5, 4 en 2) waren dolblij met de speeltoestellen, de modderkeuken, de vele fietsjes en trekkertjes en de geitenwei. Op de speelzolder konden ze heerlijk spelen (niet zo vaak, door de hittegolf) maar Monique zorgde voor een zwembadje om af te koelen.
In de omgeving veel moois te zien, het Nationaal Park Hoge Veluwe, waar we hertjes en zwijnen hebben gezien, is erg mooi. Even afkoelen bij de waterval in Loenen ook erg leuk voor de kinderen. En nog een aanrader voor de kids: Malkenschoten in Apeldoorn: we hebben ons daar een hele dag vermaakt.
Aan het einde van de week wilden de kinderen eigenlijk helemaal niet naar huis..! Bedankt voor alles Gerrit en Monique!

Fam. Verhage - 27-07-2018 - 21:02

Beste Monique,
precies zoals we verwacht hadden, hebben we een week enorm genoten in het huisje. Hoewel... in het huisje... vooral om het huisje ;-). Wat hebben wij geboft met het weer. En wat waren de kinderen zoet! Vader en moeder dus ook blij :-).
Fijn dat er zoveel keuze is aan buitenspeel-spullen. Daar hebben de kinderen echt van genoten!
Wat ook prettig was: de uitjes die we deden waren allemaal vrij dichtbij. Veel moois te zien en te doen, zo in de buurt van Hoenderloo.
Wie weet tot ziens!
Johan en Lianne (en Nathan, Thirsa en Simeon)

Johan en Lianne - 06-07-2018 - 13:50

Wij hebben rond pinksteren 2018 een week doorgebracht in het Arkje.
Wat een verrassingen. Leuk gezellig huisje met geweldige serre en een nog overweldigender tuin, tegen de bosrand aan.
Comfortabeler kun je het niet krijgen.
En dan de inrichting. Monique heeft niets aan het toeval overgelaten.
Alles wat je maar bedenken kunt was er aanwezig. Je greep nooit mis.
Een vriendelijke gastheer en gastvrouw.
Eindeloze mogelijkheden tot wandelen.
Kortom, wij hadden een geweldige week, waarvoor wij Monique en Gerrit heel dankbaar zijn.
Ria en Gerard Oostenbrink

gerard en ria oostenbrink - 28-05-2018 - 15:34

We waren weer eens, na 2 en een half jaar, weer "thuis" in "ons huisje" in Hoenderloo tijdens het paasweekend. wt is het mooi geworden en de veranda/ serre is echt een verrijking van het huisje! Wanneer het zonnetje stiekem door komt, is het heerlijk vertoeven in dit nieuwe gedeelte! Het was weer als vanouds, de gastvrijheid is bijzonder, we waren weer cht even een paar dagen lekker er uit!
Zeker weten dus; tot de volgende keer! Groetjes en een kus van ons uit het "ut Leidsuh" ...! Fam. prins.

Familie Prins - 08-04-2018 - 13:54


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »