Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Beste Monique,
precies zoals we verwacht hadden, hebben we een week enorm genoten in het huisje. Hoewel... in het huisje... vooral om het huisje ;-). Wat hebben wij geboft met het weer. En wat waren de kinderen zoet! Vader en moeder dus ook blij :-).
Fijn dat er zoveel keuze is aan buitenspeel-spullen. Daar hebben de kinderen echt van genoten!
Wat ook prettig was: de uitjes die we deden waren allemaal vrij dichtbij. Veel moois te zien en te doen, zo in de buurt van Hoenderloo.
Wie weet tot ziens!
Johan en Lianne (en Nathan, Thirsa en Simeon)

Johan en Lianne - 06-07-2018 - 13:50

Wij hebben rond pinksteren 2018 een week doorgebracht in het Arkje.
Wat een verrassingen. Leuk gezellig huisje met geweldige serre en een nog overweldigender tuin, tegen de bosrand aan.
Comfortabeler kun je het niet krijgen.
En dan de inrichting. Monique heeft niets aan het toeval overgelaten.
Alles wat je maar bedenken kunt was er aanwezig. Je greep nooit mis.
Een vriendelijke gastheer en gastvrouw.
Eindeloze mogelijkheden tot wandelen.
Kortom, wij hadden een geweldige week, waarvoor wij Monique en Gerrit heel dankbaar zijn.
Ria en Gerard Oostenbrink

gerard en ria oostenbrink - 28-05-2018 - 15:34

We waren weer eens, na 2 en een half jaar, weer "thuis" in "ons huisje" in Hoenderloo tijdens het paasweekend. wát is het mooi geworden en de veranda/ serre is echt een verrijking van het huisje! Wanneer het zonnetje stiekem door komt, is het heerlijk vertoeven in dit nieuwe gedeelte! Het was weer als vanouds, de gastvrijheid is bijzonder, we waren weer écht even een paar dagen lekker er uit!
Zeker weten dus; tot de volgende keer! Groetjes en een kus van ons uit het "ut Leidsuh" ...! Fam. prins.

Familie Prins - 08-04-2018 - 13:54

18 tot 25 augustus in Hoenderloo geweest met mijn kleinzoons Ole en Matz. Fijn huis tot onze beschikking, een enorme speelplaats voor de jongens en voor mij alle tijd om te lezen. Daarbij is de omgeving schitterend en leuke uitstapjes dichtbij. De Hoge Veluwe natuurlijk, maar ook naar de papiermolen in Loenen is erg leuk. Ook de Apenheul en Julianatoren is niet erg ver weg. De jongens hebben het erg naar hun zin gehad door de vrijheid die zij hier hadden en ik heb een heerlijke week gehad. Margriet

Bleekemolen - 24-09-2017 - 11:54

Op vakantie geweest van 14 tm 21 juli in het Arkje met onze 3 meiden (5, 3 en 1 jaar). Hele leuke tijd gehad!
Het huisje is erg prettig, de meiden hebben heerlijk gespeeld op de speelzolder :-) en onze jongste heeft heerlijk kunnen kruipen en stapjes kunnen oefenen in t gras. Ook de tuin was erg prettig! Volop speeltoestellen en traptractoren voor de meiden en bankjes voor papa en mama om op te zitten en te genieten.

De omgeving is erg mooi en bosrijk en ook zeer grote kofferbakverkoop in Apeldoorn op zaterdag en de kinderboerderij Malkenschoten zijn een aanrader. Of gewoon lekker fietsen/ wandelen door de bossen.

Bovenal was de service van de gastvrouw en gastheer helemaal top! Een door ons vergeten fietstoeltje werd vervangen zodat we konden gaan fietsen, met lekker weer werd er een zwembadje neergezet voor de kinderen, hartstikke leuk!

Bedankt voor een hele leuke tijd!!

Vincent en Linda - 01-08-2017 - 07:40

Het was een erg fijne week. Wat een prachtig terrein met veel privacy. Onze kinderen van 4 en 2 hebben erg genoten van alle speelvoorzieningen, er was echt aan alles gedacht: van een speelzolder, fietsjes, speelgoedbuggy's, zandbak tot aan een kinderzwembadje. De bungalow heeft alles wat je nodig hebt, zelfs plastic drinkpakhouders voor de kinderen is aan gedacht. Monique, veel dank voor alles, we komen zeker nog een keer terug!

Familie Le - 18-06-2017 - 14:05

 

Beste monique

Laatste week van mei in het arkje geweest wat hebben we genoten het was prachtig weer en nu een paar dagen gefietst wat een mooie omgeving hoge veluwe beekbergen loenen zutphen prachtige stad
S morgens wakker worden met de vogeltjes spar zit om de hoek voor verse broodjes een heerlijk plekje en huisje in hoenderloo
Zeker de moeite waard
Wie weet komen we nog eens terug
Bedankt voor de gastvrijheid
Groetjes henny& jacqueline uit overberg

Henny & jacqueline - 16-06-2017 - 10:47

Het was weer een gezellig weekje, alles was zoals we gewend zijn weer prima geregeld.Het voelde als thuiskomen.Groetjes Martin en Jeannette en moeders en tot volgend jaar want dan komen we zeker weer.

Martin en Jeannette - 15-06-2017 - 09:38

Beste Gerrit en Monique,

We hebben een hele leuke week in Hoenderloo gehad, ondanks het frisse en wisselvallige weer.Vanuit jullie knusse vakantiewoning op een prachtig gelegen stuk eigen grond konden we mooie uitstapjes maken naar het Deelerwoud en de Miggelerberg (wandelingen van zo'n 6 km gemaakt), het oude Loo met z'n prachtige jachtslot en tuin, de schitterende zandsculpturen in Garderen (écht een aanrader !), slot Rosendael in Velp (met een rondleiding door alle kamers) en het Aardhuis even buiten Apeldoorn, waar we herten en wilde zwijnen gezien hebben.
Nog bedankt voor de gastvrijheid en mooi ook jouw open vraag,Monique of er nog verbeterpunten aan het Arkje waren.
Hartelijke groet van mijn vrouw Annet, mijn schoonmoeder en van mijzelf.

Frans Overvliet - 28-04-2017 - 17:17

Met veel plezier kijken we terug op ons verblijf in jullie vakantie woning.
Wat een heerlijke plek waar genieten van zelf sprekend is.
De kinderen hebben de sieraden van het hertengewei maandag vol trots mee naar school genomen.
Alle drie hebben ze ook de belevenis van het zien van herten en Devon verteld op school.

Heel veel groeten,
Myke,Marco,Anne,Lars,en Mette

M M - 06-11-2016 - 21:43


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »