Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

We hebben het erg naar ons zin gehad in 't Arkje. Prima huisje, lekker vrij en rustig gelegen, heerlijk schoon. De serre was erg fijn om onze kinderwagen neer te zetten en om te vertoeven/spelen als het regende. Onze zoon van 2 heeft zich prima vermaakt met het vele buitenspeelgoed, de geitjes en ook de kabouters werden elke dag bezocht.

Fam. Matze - 20-08-2018 - 13:13

We hadden een heerlijke week in 't Arkje. Een mooi huis waarin alles aanwezig was wat je maar kon bedenken. En lekker schoon! We hebben vooral genoten van de tuin.. de kinderen (5, 4 en 2) waren dolblij met de speeltoestellen, de modderkeuken, de vele fietsjes en trekkertjes en de geitenwei. Op de speelzolder konden ze heerlijk spelen (niet zo vaak, door de hittegolf) maar Monique zorgde voor een zwembadje om af te koelen.
In de omgeving veel moois te zien, het Nationaal Park Hoge Veluwe, waar we hertjes en zwijnen hebben gezien, is erg mooi. Even afkoelen bij de waterval in Loenen ook erg leuk voor de kinderen. En nog een aanrader voor de kids: Malkenschoten in Apeldoorn: we hebben ons daar een hele dag vermaakt.
Aan het einde van de week wilden de kinderen eigenlijk helemaal niet naar huis..! Bedankt voor alles Gerrit en Monique!

Fam. Verhage - 27-07-2018 - 21:02

Beste Monique,
precies zoals we verwacht hadden, hebben we een week enorm genoten in het huisje. Hoewel... in het huisje... vooral om het huisje ;-). Wat hebben wij geboft met het weer. En wat waren de kinderen zoet! Vader en moeder dus ook blij :-).
Fijn dat er zoveel keuze is aan buitenspeel-spullen. Daar hebben de kinderen echt van genoten!
Wat ook prettig was: de uitjes die we deden waren allemaal vrij dichtbij. Veel moois te zien en te doen, zo in de buurt van Hoenderloo.
Wie weet tot ziens!
Johan en Lianne (en Nathan, Thirsa en Simeon)

Johan en Lianne - 06-07-2018 - 13:50

Wij hebben rond pinksteren 2018 een week doorgebracht in het Arkje.
Wat een verrassingen. Leuk gezellig huisje met geweldige serre en een nog overweldigender tuin, tegen de bosrand aan.
Comfortabeler kun je het niet krijgen.
En dan de inrichting. Monique heeft niets aan het toeval overgelaten.
Alles wat je maar bedenken kunt was er aanwezig. Je greep nooit mis.
Een vriendelijke gastheer en gastvrouw.
Eindeloze mogelijkheden tot wandelen.
Kortom, wij hadden een geweldige week, waarvoor wij Monique en Gerrit heel dankbaar zijn.
Ria en Gerard Oostenbrink

gerard en ria oostenbrink - 28-05-2018 - 15:34

We waren weer eens, na 2 en een half jaar, weer "thuis" in "ons huisje" in Hoenderloo tijdens het paasweekend. wt is het mooi geworden en de veranda/ serre is echt een verrijking van het huisje! Wanneer het zonnetje stiekem door komt, is het heerlijk vertoeven in dit nieuwe gedeelte! Het was weer als vanouds, de gastvrijheid is bijzonder, we waren weer cht even een paar dagen lekker er uit!
Zeker weten dus; tot de volgende keer! Groetjes en een kus van ons uit het "ut Leidsuh" ...! Fam. prins.

Familie Prins - 08-04-2018 - 13:54

18 tot 25 augustus in Hoenderloo geweest met mijn kleinzoons Ole en Matz. Fijn huis tot onze beschikking, een enorme speelplaats voor de jongens en voor mij alle tijd om te lezen. Daarbij is de omgeving schitterend en leuke uitstapjes dichtbij. De Hoge Veluwe natuurlijk, maar ook naar de papiermolen in Loenen is erg leuk. Ook de Apenheul en Julianatoren is niet erg ver weg. De jongens hebben het erg naar hun zin gehad door de vrijheid die zij hier hadden en ik heb een heerlijke week gehad. Margriet

Bleekemolen - 24-09-2017 - 11:54

Op vakantie geweest van 14 tm 21 juli in het Arkje met onze 3 meiden (5, 3 en 1 jaar). Hele leuke tijd gehad!
Het huisje is erg prettig, de meiden hebben heerlijk gespeeld op de speelzolder :-) en onze jongste heeft heerlijk kunnen kruipen en stapjes kunnen oefenen in t gras. Ook de tuin was erg prettig! Volop speeltoestellen en traptractoren voor de meiden en bankjes voor papa en mama om op te zitten en te genieten.

De omgeving is erg mooi en bosrijk en ook zeer grote kofferbakverkoop in Apeldoorn op zaterdag en de kinderboerderij Malkenschoten zijn een aanrader. Of gewoon lekker fietsen/ wandelen door de bossen.

Bovenal was de service van de gastvrouw en gastheer helemaal top! Een door ons vergeten fietstoeltje werd vervangen zodat we konden gaan fietsen, met lekker weer werd er een zwembadje neergezet voor de kinderen, hartstikke leuk!

Bedankt voor een hele leuke tijd!!

Vincent en Linda - 01-08-2017 - 07:40

Het was een erg fijne week. Wat een prachtig terrein met veel privacy. Onze kinderen van 4 en 2 hebben erg genoten van alle speelvoorzieningen, er was echt aan alles gedacht: van een speelzolder, fietsjes, speelgoedbuggy's, zandbak tot aan een kinderzwembadje. De bungalow heeft alles wat je nodig hebt, zelfs plastic drinkpakhouders voor de kinderen is aan gedacht. Monique, veel dank voor alles, we komen zeker nog een keer terug!

Familie Le - 18-06-2017 - 14:05

 

Beste monique

Laatste week van mei in het arkje geweest wat hebben we genoten het was prachtig weer en nu een paar dagen gefietst wat een mooie omgeving hoge veluwe beekbergen loenen zutphen prachtige stad
S morgens wakker worden met de vogeltjes spar zit om de hoek voor verse broodjes een heerlijk plekje en huisje in hoenderloo
Zeker de moeite waard
Wie weet komen we nog eens terug
Bedankt voor de gastvrijheid
Groetjes henny& jacqueline uit overberg

Henny & jacqueline - 16-06-2017 - 10:47

Het was weer een gezellig weekje, alles was zoals we gewend zijn weer prima geregeld.Het voelde als thuiskomen.Groetjes Martin en Jeannette en moeders en tot volgend jaar want dan komen we zeker weer.

Martin en Jeannette - 15-06-2017 - 09:38


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »