Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Ook wij hebben een heerlijke week gehad, prachtig weer heel veel gefietst en genoten van de omgeving! Het huisje is van alle gemakken voorzien de serre erg warm als de zon schijnt. Misschien een optie om er een soort van zonnescherm op te maken zodat het een beetje koeler blijft met die warmte. Maar we hebben echt genoten! Wie weet tot volgend jaar

B. Wobben - 30-06-2020 - 17:01

Wat kunnen we terugkijken op een heerlijke week in en om 't Arkje! Wat een fijne locatie om te verblijven. Monique en Gerrit zijn erg gastvrij, altijd in voor een praatje. Alles in de bungalow was goed verzorgd. Het is er netjes, praktisch en van alle gemakken voorzien. De serre is ook heerlijk en wat een ruimte. Onze zoon van 3 mocht elke dag helpen met de geiten eten te geven. Prachtig vond hij dat. Hij heeft zich ook prima vermaakt op het hele terrein, er was genoeg te doen. Zoveel leuk buitenspeelgoed! Wij komen hier zeker weer terug!!

Michiel, Sharon en Elim Colijn - 02-05-2020 - 22:09

We hebben een heerlijk week herfstvakantie gevierd in deze knusse, gezellige bungalow met geweldig veel ruimte om het huis. Een gastvrije ontvangst, een complete inboedel en voor de kinderen veel te spelen in en om het huis. De grote serre maakt het geheel helemaal af!
Een week was eigenlijk te kort.

Familie Moorlag - 28-10-2019 - 21:06

 

Wederom een heerlijke week in het Arkje mogen hebben . Gerrit en Monique , weer bedankt en tot volgend jaar .

Martin en Jeannette - 22-09-2019 - 18:51

Met drie kleine kinderen een heerlijke vakantie gehad. Super schoon, ruim en heel compleet vakantiehuis. Meer speelgoed dan we thuis hebben. Mooie locatie en vriendelijke mensen. Aanrader dus.

Dennis Wendker - 06-09-2019 - 13:54

Wij hebben met onze drie kinderen enorm genoten van onze vakantie in 't Arkje. Ideaal voor als je kinderen hebt en van een schone, gezellige en ruime plek houdt. De serre is heerlijk! In de omgeving is genoeg te doen. Maar in en om het huis vermaakte de kinderen zich ook prima en daar genoten wij ook erg van. Monique is erg gastvrij, altijd in voor een praatje en helpt je als je ergens hulp bij nodig hebt. Echt een aanrader dus dit plekje!

Evelien Verweij - 28-08-2019 - 15:29

Wow , weer een superweek gehad !!!Wat is het toch een heerlijk plekkie
Altijd naar ons zin dus dat spreekt voor zich

Martin en Jeannette - 16-06-2019 - 18:10

Wij hebben de herfstvakantie doorgebracht in dit heerlijke huis! De kinderen (3) hebben enorm genoten en kregen alle vrijheid van de gastvrouw! Fijn om zoveel speelgoed in en om het huis te hebben. Je hoeft werkelijk niets mee te nemen! Kinderen willen erg graag terug! Zegt genoeg....
Omgeving ook genoeg te beleven, zeker als je van wandelen houdt.

Familie van Hartingsveldt - 30-04-2019 - 13:54

Drie heerlijke weken gehad in 't Arkje, wat een prachtige plek is dit toch ! Kinderen en kleinkinderen kwamen logeren. De kleintjes bleven spelen op de trampoline en de schommels, en met de voorraad trekkers. Ook de speelzolder werd vaak gebruikt. Door bezoeken van mijn zus uit Australie, mijn broer uit Frankrijk, en mijn zus uit Groningen, werd het ook nog een familie-reunie. De serre bleek een uitkomst, heerlijk ruim en gezellig, we hebben er vaak in gezeten. Veel fietstochten gemaakt, de routes beginnen direct bij het huis. De gastvrijheid is uitstekend, attent en goed verzorgd, 5 sterren.

Jacob den Arend - 20-09-2018 - 22:07

 

Het voelt elke keer weer als thuis komen.
Een prima schoon en verzorgd vakantiehuis.
Voor ons als fotografen een prima uitvalsbasis.
Gastvrijheid is TOP en heb je vragen of problemen dan word er altijd even tijd gemaakt om het op te lossen en nog even een gezellig praatje .
Nieuwe serre is echt geweldig !!! heerlijk de deuren open en je geniet in de zon en uit de wind !
Een goede keuze geweest van Monique .

Martin Ritmeester - 14-09-2018 - 16:26


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »