Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

 

Zoals elke keer was het geweldig in het Arkje.
De nieuwe regendouche beviel zo goed dat we er zelf ook gelijk een hebben gekocht .
Alles was weer tot in de puntjes verzorgd.
Op naar de volgende keer.
Gerrit en Monique bedankt en tot september

Martin en Jeannette - 01-08-2021 - 11:16

Vorig jaar waren we voor het eerst op 't Arkje. Dat is ons zo goed bevallen, dat we afgelopen meivakantie weer een weekje zijn geweest. Onze oudste zoon heeft weer enorm veel plezier gehad. Alle voertuigen werden weer uit de schuur gehaald. Maar ook lekker spelen in de zandbak en met de modderkeuken was een groot succes. Op de speelzolder was hij ook regelmatig te vinden. En natuurlijk samen met Monique de geitjes eten geven was weer vaste prik. Wij hebben ook heerlijk genoten van 't Arkje. Alles is aanwezig, het huisje was weer heerlijk schoon. De serre is heel fijn om in te zitten en wat fijn de regendouche! Kortom, een topweek hebben we gehad. Volgend jaar weer en dan kan ook de jongste mee met het spelen en de geitjes voeren :-). Bedankt Gerrit en Monique voor alle goede zorgen en tot volgend jaar!

Sharon Colijn - 12-05-2021 - 20:41

Weer een heerlijke week gehad in het Arkje. Het weer zat ook mee 31*graden op dinsdag en de rest van de week ook volop zon . Zo hebben we nog lekker wat vitamine D op kunnen nemen voor de winter . En zoals gewoonlijk alles weer tip top schoon en verzorgd !
Gerrit en Monique, een compliment voor jullie en bedankt voor de gastvrijheid

Martin en Jeannette - 24-09-2020 - 09:11

 

Weer 2 heerlijke weken vakantie gehad 't Arkje . Alles prima verzorgd zoals gewoonlijk . In deze Corona-tijd was er genoeg aan allesreinigingsdoekjes en desinfectiegel die je kon gebruiken als je daar behoefte aan had , en er was zelfs een grote tube handcreme aanwezig . Fijn dat je daar zelf niet aan hoefde te denken , dat was al voor je gedaan !!!! Dat is pas meedenken en dus weer een groot compliment voor Monique en Gerrit . Nogmaals bedankt , het was weer op en top : echt vakantie

Martin en Jeannette - 29-07-2020 - 18:11

Ook wij hebben een heerlijke week gehad, prachtig weer heel veel gefietst en genoten van de omgeving! Het huisje is van alle gemakken voorzien de serre erg warm als de zon schijnt. Misschien een optie om er een soort van zonnescherm op te maken zodat het een beetje koeler blijft met die warmte. Maar we hebben echt genoten! Wie weet tot volgend jaar

B. Wobben - 30-06-2020 - 17:01

Wat kunnen we terugkijken op een heerlijke week in en om 't Arkje! Wat een fijne locatie om te verblijven. Monique en Gerrit zijn erg gastvrij, altijd in voor een praatje. Alles in de bungalow was goed verzorgd. Het is er netjes, praktisch en van alle gemakken voorzien. De serre is ook heerlijk en wat een ruimte. Onze zoon van 3 mocht elke dag helpen met de geiten eten te geven. Prachtig vond hij dat. Hij heeft zich ook prima vermaakt op het hele terrein, er was genoeg te doen. Zoveel leuk buitenspeelgoed! Wij komen hier zeker weer terug!!

Michiel, Sharon en Elim Colijn - 02-05-2020 - 22:09

We hebben een heerlijk week herfstvakantie gevierd in deze knusse, gezellige bungalow met geweldig veel ruimte om het huis. Een gastvrije ontvangst, een complete inboedel en voor de kinderen veel te spelen in en om het huis. De grote serre maakt het geheel helemaal af!
Een week was eigenlijk te kort.

Familie Moorlag - 28-10-2019 - 21:06

 

Wederom een heerlijke week in het Arkje mogen hebben . Gerrit en Monique , weer bedankt en tot volgend jaar .

Martin en Jeannette - 22-09-2019 - 18:51

Met drie kleine kinderen een heerlijke vakantie gehad. Super schoon, ruim en heel compleet vakantiehuis. Meer speelgoed dan we thuis hebben. Mooie locatie en vriendelijke mensen. Aanrader dus.

Dennis Wendker - 06-09-2019 - 13:54

Wij hebben met onze drie kinderen enorm genoten van onze vakantie in 't Arkje. Ideaal voor als je kinderen hebt en van een schone, gezellige en ruime plek houdt. De serre is heerlijk! In de omgeving is genoeg te doen. Maar in en om het huis vermaakte de kinderen zich ook prima en daar genoten wij ook erg van. Monique is erg gastvrij, altijd in voor een praatje en helpt je als je ergens hulp bij nodig hebt. Echt een aanrader dus dit plekje!

Evelien Verweij - 28-08-2019 - 15:29


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »